Kvindedag

Kvinder og åndeligt fællesskab

Lørdag d. 16. september var ca. 90 kvinder i bred aldersgruppe, fra 30 - 98 år, samlet i hyggeligt fællesskab om Guds Ord fra formiddag og til sen eftermiddag, på LM-Lejren i Pedersker.

Der bliv serveret kaffe og morgenbrød kl. 9 og køkkenet blev passet af mænd hvor der ikke var andgang for kvinder denne dag.

Louise Sølvsten Nissen fra Køge holdt to timer med emnerne: Eva - kvinden der lytter til de halve sandheder, samt Dronningen af Saba - kvinder der søger visdom. Ulla Laursen fra Hillerød holdt de to andre timer me emnere: Et liv i medgang og modgang - om tab, sorg og savn, samt Dagen i morgen.

Der var god tid til at snakke i pauserne, hvor der blev vendt og drejet livet i som kvinde og kristen. Vejret var fantastisk efterårssommervejr. Maden blev også for nogle, nydt ude i det fri. Udover de 4 timer og snak, var der også mulighed for at købe bøger med udvalg der blandt andet matchede de berørte emner.

Da dage sluttede kunne man ikke andet end at sidde tilbage og være taknemlig for Guds rige og store gave også denne dag. På udvalgets vegne er man velkommen til at komme med navne til timeholder næste år, eller længere ude i fremtiden.

 

     


© LM Bornholm 2022
Privatlivspolitik - Cookiespolitik - Skift Cookies indstillinger