Er du vores nye medarbejder?

Da vores to nuværende ansatte begge har søgt nye udfordringer søger vi i udgangspunktet to nye medarbejdere – en på fuld tid og en på ½ tid. Opgaver og omfang er fleksible og vi er indstillet på at tilpasse dem til den/de rette ansøgere.

Vi har valgt at beskrive vores behov og muligheder med fire ”brikker”/jobbeskrivelser. Det passer ikke nødvendigvis super godt sammen – og ingen mennesker kan nødvendigvis gabe over det hele. Men vi tror alligevel, at der for de rette ansøgere kan laves nogle kombinationer mellem brikkerne, som vil blive til spændende og meningsfulde stillinger. For eksempel en fuldtidsstilling som afdelingssekretær og frimenighedspræst, og en deltidsstilling til at støtte arbejdet i blandt børn og juniorer.

Ansøgningsfrist er fredag d. 31. juli 2020.

Ved yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores nuværende afdelingssekretær Hakon Christensen for at høre nærmere om jobindholdet og mulige kombinationer – hc@dlm.dk – T 4050 9175 (ferie i uge 29-30).

For ”brik III”’ vedkommende kan du også tjekke LM Kirkens facebookside: https://www.facebook.com/lmkirkenoestbornholm og eller kontakte formanden for LM Kirken Østbornholm Brian Krak for at høre nærmere om kirken og arbejdet - brian@krak.nu – T 29614119.

Ansøgningen sendes til LM Bornholms afdelingsformand Jørn Bech formand@lm-bornholm.dk – T 4045 7160

Se indholdet i de 4 brikker her:

Afdelingssekretær

Forkynder

Frimenighedspræst


LM-Kids sekretær


Frimenighedspræst i
LM-Kirken Østbornholm


Landsprædikant© LM Bornholm 2020
Privatlivspolitik - Cookiespolitik