Peter Techows opsigelse

Det er med vemod at kunne meddele, at Peter Techow stopper i sin ansættelse i LM både på Bornholm og på landsplan. Peter har fået ansættelse som præst i Københavnerkirken. Peter fortsætter i sin ansættelse på Bornholm til sommerferien. 

Peter Techow skriver:

Kære venner i LM-Bornholm!

Som det fremgår af dette opslag, er jeg blevet tilbudt en fuldtidsstilling som præst i Københavnerkirken pr. 1/8, hvilket jeg efter bøn og overvejelse sammen med min familie har valgt at sige ja til. Det betyder altså, at jeg stopper i min nuværende ansættelse pr. 31/7.

Der skal ikke herske nogen som helst tvivl om, at jeg har været (og stadig er!) meget glad for at være ansat som forkynder i LM både på landsplan og (ikke mindst) på Bornholm! Jeg har sat stor pris på fællesskabet med både børn og voksne omkring Guds ord. Overalt har jeg mødt stor hjertevarme og stor modtagelighed for forkyndelsen. Og jeg er meget taknemmelig for de mange, som har bedt for mig og opmuntret mig i tjenesten. TAK!

Da jeg blev ansat forventede jeg selv, at det skulle være for en længere periode end det nu bliver. Men nu har jeg altså måttet forholde mig til henvendelsen/kaldet fra Københavnerkirken, som jeg ikke har kunnet sige nej til. Annette og jeg tror, at det er det rigtige for os som familie, og jeg synes det er en meget spændende og vigtigt opgave, der ligger foran mig i Københavnerkirken, hvor jeg bliver kollega med Claus Grønbæk, som jeg kender rigtig godt.

Det er dog også med en vis vemod, at jeg har truffet beslutningen, fordi jeg kommer til at savne Bornholm og LM’s arbejde, som har en stor plads i mit hjerte. LM-Bornholm står med nogle store og vigtige udfordringer i disse år med henblik på fremtiden. Men vi ved også at fremtiden (også LM-Bornholms fremtid) er i Guds hænder, og det finder jeg stor fortrøstning og frimodighed i – også på LM-Bornholms vegne!    

Nu håber og beder jeg om at Corona-nedlukningen snart må ophøre, så vi igen kan samles om Guds ord i kredse, frimenigheder og klubber. Og så jeg også selv igen kan tage fat på de opgaver, der endnu ligger foran mig, og som jeg fortsat har stor lyst til at tage fat på!  

Guds fred ønskes i alle med et vers, som jeg ofte vender tilbage til i disse tider: ”Vi ved, at alt virker sammen til gode for dem, der elsker Gud, og som efter hans beslutning er kaldet.” (Rom 8,28)

Bedste hilsener Peter Techow


© LM Bornholm 2020
Privatlivspolitik - Cookiespolitik