Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com G� til forside
Dagens bibelvers;
Privatlivspolitik;

lm-bornholm.dk´s brug af cookies

Vi bruger cookies til trafikmåling. Det gør vi for løbende at kunne forbedre indholdet og brugervenligheden af vores side.

  1. Foreningsoplysninger
  2. Coockies
    1. Hvad er cookies?
    2. Hvordan sletter du cookies?
    3. Hvordan undgår du cookies?
    4. Hvad bruger vi cookies til?
    5. Trafikmåling
    6. Reklamer
  3. Personoplysninger
    1. Hvilke data gemmer vi?
    2. Kontakt vedrørende personoplysninger
    3. Beskyttelse af personoplysninger

 

1. Foreningsoplysninger

Denne hjemmeside drives af:

Luthersk Mission, Bornholm

Formand Jørn Bech
Årsdalevej 61
3740 Svaneke
Tlf. 40 45 71 60
formand@lm-bornholm.dk

Luthersk Mission, Bornholm er en del af Luthersk Mission, der er en Kristen, Evangelisk Luthersk forening.

 

2. Cookies

1. Hvad er coockies

Denne hjemmeside anvender cookies i forbindelse med trafikmåling. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2. Hvordan sletter du cookies?

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

3. Hvordan undgår du cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

4. Hvad bruger vi cookies til?

Cookies anvendes til at føre statistik over hvor mange der besøger hver side for at optimere navigation og info på hjemmesiden. Denne information videregives ikke til 3. part

Nogle browsere vil også lave en cookie (PHPSESSIONID) som bruges af vores server til at gemme oplysninger vedrørende login. Denne cookie indeholder ingen personoplysninger, men kun et ID nummer vores server tildeler, Denne cookie slettet når siden forlades.

5. Trafikmåling

Hjemmesiden bruger cookies fra Piwik der registrerer trafikken på siden. Trafikmålingen foregår på vores egen server, 3. part er derfor ikke involveret, og data der opsamles er kun tilgængelig for sidens administratorer. Oplysningerne videregives kun i en form hvor den enkeltes trafik ikke kan spores, og aldrig uden for Luthersk Mission, Bornholm

6. Reklamer

Hjemmesiden anvender ingen annoncenetværk men der vises reklamer for aktiviteter i Luthersk Mission, Bornholm og Luthersk Mission, Danmark.

Reklamer fra Luthersk Mission, Danmark hentes via http://www.dlm.dk

 

3. Personoplysninger

1. Hvilke data gemmer vi?

Vi registrerer følgende personoplysninger om dig når du besøger vores side i det omfang det er muligt:

IP adresse
Udbyder – inkl. de oplysninger din udbyder er registreret med ang. land (Ikke om dig som person)
Browser og operativsystem – inkl. sprog, skærmopløsning og  tilgængelighed af plugin for Flash, Java, PDF og mediaplayere.
Hvilken side du kommer fra, hvilke sider du ser og hvilke link du trykker på

Vi registrerer ingen personhenførbare oplysninger om dig som person – kun oplysninger om din computer, som er relevante for os i forbindelse med fremtidige opdateringer på hjemmesiden.

 

2. Kontakt vedrørende personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Luthersk Mission,Bornholm , skal du rette henvendelse til persondata@lm-bornholm.dk

3. Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres og opdateres løbende af hensyn til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

 

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse slettet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klager kan  indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.



Opdateret af: Kenneth Gudbergsen d. 04/09-2013
Oprettet af: Kenneth Gudbergsen

© 2011 LM-Bornholm Bornholm;